Jelentkezés European and International Business Law MA (LLM) képzésre magyar hallgatóknak

LL.M képzés - Felvételi információk

Jelentkezés

A magyar állampolgárságú jelentkezők a képzés kiválasztását követően a felvi.hu e-felvételi felületén jelentkezhetnek a képzésre. Az E-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a 2025. február közepi jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll. Aki valamiért nem tud elektronikusan jelentkezni, a papír alapú jelentkezési lapot az Educatio Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatán és az EMMI Központi Ügyfélszolgálati Irodáján szerezheti be. A felvételivel kapcsolatos fontosabb tudnivalók az alábbiak.

Hitelesítés

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2025. február végéig kell hitelesíteni. A hitelesítés történhet Ügyfélkapun keresztül, vagy a hitelesítő adatlapot kinyomtatva, kitöltve az Oktatási Hivatal (1380 Budapest, Pf. 1190) postacímére beküldve.

Azokat a dokumentumokat, amelyek február közepéig nem állnak rendelkezésre, legkésőbb 2025. július közepéig pótolhatják a jelentkezők.

Dokumentumok csatolása

Az e-felvételiben lehetőség van a szükséges dokumentumokat elektronikus úton csatolni a jelentkezéshez.

A csatolandó dokumentummásolatok, igazolások formai és tartalmi követelményei az alábbi linken megtalálhatóak: http://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/hogyan_jelentkezzek/dokumentumkezeles. Kérjük, ezeket tanulmányozza át!

A nem magyar nyelven kiállított dokumentumokhoz hiteles magyar nyelvű fordítás másolatát is be kell nyújtani, illetve nem latin vagy cirill betűvel írt dokumentumok esetén a magyar nyelvű hiteles fordítás másolatának benyújtása kötelező

A jelentkezés díja

A felsőoktatási felvételi eljárás alapdíja a felvi.hu-n meghatározottak szerint.

 

HATÁRIDŐ
 Jelentkezési határidő: 2025. február 
A jelentkezés hitelesítésének határideje: 2025. február 
DOKUMENTUMPÓTLÁSI, ADATMÓDOSÍTÁSI HATÁRIDŐ
A ponthatárok várható kihirdetése: 2025. július vége

*A jelentkezési határidőt követően benyújtott jelentkezést nem lehet elfogadni!
Forrás: www.felvi.hu

Bővebb információ, felvételi pontok számítása