Hallgatóinknak

Hallgatóinknak

Kedves Hallgatónk!

Az új koronavírus járvánnyal (COVID-19) összefüggésben ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Jogi Továbbképző Intézet képzéseire vonatkoznak mindazon rendelkezések , melyeket az egyetemek tevékenységét érintik. Ennek részeként minden képzésünk minden meghirdetett időpontja

  • 2020. március 12-15. között rendkívüli rektori szünet elrendelése miatt;
  • 2020. március 16-22. között előrehozott tavaszi szünet miatt

elmarad.

Az ELTE egésze, így Intézetünk is  2020. március 23-tól az ellenkező rendelkezésig távolléti oktatásra áll át. Ez azt jelenti, hogy a kormányzati intézkedés visszavonásáig a kontakt órákat nem tartjuk meg, hallgató nem léphet az egyetem területére, de a tanulási kötelezettségek teljesítését alternatív módon, online eszközök segítségével támogatjuk. Arról, hogy pontosan mely órákat mikor és hogyan biztosítjuk, reményeink szerint a jövő héten közvetlenül is tájékoztatni fogjuk Önöket.

Amennyiben a korlátozást feloldanák Intézetünk biztosítani fogja a kontakt órákat, ezért kérjük, hogy jegyezze fel naptárában, hogy a képzése időtartama a meghirdetettől eltérően így akár a szorgalmi időszak végéig is elnyúlhat!

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a hallgatók számára személyes ügyfélszolgálat 2020. március 12-től megszűnik az Egyetemen, így kérjük e-mailben vagy telefonon keressen bennünket!

Intézetünk az ELTE egységes egyetemi protokollját és az Állam- és Jogtudományi Kar eljárását követi, melyekről közvetlenül is tájékozódhat az ELTE weboldalán (https://www.elte.hu/koronavirus).

Az új koronavírus járvánnyal (COVID-19) összefüggésben hozott későbbi intézkedésekről és azok hatásairól is tájékoztatni fogjuk.